Menu
Your Cart

Despre noi - Mary Mary SRL

Despre noi

marymary.ro este un magazin online care-si propune sa aduca in prim plan materiale si echipamente electrice, electronice si surse de iluminat .

Totodata, proiectul nostru online ofera o multime de informatii valoroase pentru clientii nostri care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniul electric.

Aranjate pe categorii clare si bine delimitate, produsele din oferta noastra pot intra in posesia dumneavoastra la un pret rezonabil.

Ne-am obisnuit clientii si micile afaceri cu care colaboram sa livram in timp util produse rezistente si eficiente in domeniul electric.


In sectiunea de blog puteti intra in posesia unor informatii valoroase despre domeniul din care facem parte, dar si despre produsele pe care vi le sugeram indiferent de etapa in care va aflati din punct de vedere profesional in acest moment.

Suntem de-a dreptul devotati si de-a lungul timpului a merita toate aprecierile dumneavoastra.

De asemenea, incercam sa oferim sfaturi si criterii de alegere pentru clientii care sunt pasionati de electrica, dar care nu au mai activat in acest domeniu.


Tratam industria electrica cu pasiune si ne adresam clientilor care din aceeasi pasiune isi doresc produse de calitate.


Suntem deschisi intrebarilor din partea clientilor nostri, de aceea sectiunea de contact ofera suficiente informatii despre noi si va permite sa ne scrieti cu usurinta.


Ne revine promisiunea ca vom raspunde suficient de repede astfel incat dumneavoastra sa nu va pierdeti din interes.


Pentru ca dorim sa ajungem la un public cat mai larg de clienti care impartasesc aceeasi pasiunea precum a noastra, furnizam prin newsletter doar oferte si noutati din domeniul electric de interes.


marymary.ro nu este doar un magazin online cu produse electrice si electronice, ne propunem sa reprezentam pentru dumneavoastra un izvor de informatii si o buna sursa din care va puteti achizitiona cele mai bune accesorii de calitate superioara pentru sursele dumneavoastra de iluminat.