Menu
Your Cart

Prelucrarea datelor cu caracter personal - Mary Mary SRL

Asigurarea protectiei datelor cu caracter personal se face in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale.

In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va incurajam sa contactati serviciul cu protectia datelor la adresa de e-mail: office@marymary.ro – cu mentiunea: in atentia responsabil cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram: In general, colectam datele cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.

Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dumneavoastra astfel:

- cand va creati un cont client, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;

- cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numarul de telefon, datele cardului bancar etc.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii. Vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri: Pentru prestarea serviciilor in beneficiul dumneavoastra.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

a) Crearea si administrarea contului in cadrul platformei online;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

c) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

d) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

e) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile cu privire la comenzile dumneavoastra sau la bunurile si serviciile Mary Mary SRL.

Ce drepturi aveti:

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal.

Puteti solicita accesul la datele dumneavoastra, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei.

Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.